Thursday, September 22, 2011

Sorry ass.

Nå trenger jeg virkelig å få det ut. Jeg har en mørk hemmelighet. Det virker som bare jeg ser det, men....
Aaaaaaaarrrgghhhhhhhh!
Jeg mener, seriøst! ER dere sånn? Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg må tømme levra før jeg får kreft, så jeg bare begynner jeg.

Medisiner. Oh laawd. USA er det landet i verden som skriver ut mest medisiner per innbygger, og på en god andreplass finner vi Norge. 
Og noe av det vi skriver ut mest av, er ADHD medisiner. Til barn. Sjarmerende?
ADHD medisiner er skadelig for hjernen, det hemmer utviklingen, og har mange skremmende bivirkninger. Og hvis du stapper det i barnet ditt uten først å sørge for et godt og sunt kosthold, tilstrekkelig fysisk aktivitet og rikelig med mental stimuli og kjærlighet, er du enten dum eller slem. 
Medisiner er generelt farlig, og bør kun benyttes hvis høyst nødvendig. 

Her på planeten finnes uendelig av planter, urter, røtter, bær, frø og en haug av andre ting med helsefremmende og helbredende effekter. Vi er skapt for å bo her, planeten er perfekt for oss, og inneholder alt vi trenger for å overleve. Kan du i tillegg litt om metafysikk, har du allerede skjønt at det vi driver med er galskap, og hele dette blogginnlegget blir overflødig informasjon. 

Kort oppsummert: du blir syk av medisiner, vi vet lite om senskadene av mange nye midler, og noen tjener seg feite på at du stadig "trenger" flere av dem.
Det sagt, (og så ikke dere skal fly i taket), må man, så må man. Men du tåler å være litt kritisk.
Mat. Grøss. Her er det mye å gå løs på. Vi tømmer havet for liv på en brutal måte. Vi behandler slaktedyr som slaktedyr. 
Vi svir av jordbruksarealer på ressurskrevende mat som gir dårlig avkastning, og spruter sprøytemidler rundt oss som en kåt okse med Parkinsons. 
Vi sløser penger og olje for å sende matvarer hit og dit og overalt, istedenfor å utnytte lokale ressurser og samtidig sørge for våre egne bønder. Vi tar mat fra de som har aller minst. 
Og vi får ikke engang full avkastning for det selv, for maten som er tilgjengelig for oss med under middels inntekt, er så skamløst prossesert og maltraktert at man skulle tro Satan selv sitter med sugerør ned i matfatet vårt og sutter i seg alt liv før det når butikkhyllene.
Så hvem er det egentlig som blir fornøyd her??


Utdanning. Hva er det du lærer egentlig? Nei, jeg mener, HVA er det du EGENTLIG lærer?
Kan du tenne bål med bare hendene? 
Vet du hva du kan spise, og hva som er giftig i naturen rundt deg? 
Kan du bygge en hytte som tåler vind og vær? 
Kan du sy deg en jakke? Kan du holde deg frisk? Kan du i det hele tatt ta vare på deg selv uten hele det vaklende systemet rundt deg? Burde ikke det være grunnleggende kunnskap og erfaring for alle mennesker? 

Men jeg tipper du har lært deg hvordan du kan tjene penger. Som du kan bruke på ting. Som du ikke kan bruke til noe.

Bare å innse det. 
4 comments:

  1. Nå fikk jeg lyst til å bygge hytte.

    ReplyDelete
  2. Og jeg fikk lyst til å anmelde musikkandmeldelsesanmeldelser :D

    ReplyDelete