Saturday, June 18, 2011

Tips og TRIIIIIX.

Jaada, jeg skjønner at dere sikkert er syykt nysgjerrige på å vite alt om kjendiztilværelsen min, og om hvordan jeg opprettholder den PERFEKTE SUPERSTJERNE-LOOKEN!! Som vi alle vet, handler livet om å være tynn, pen og TYNN! Og jeg er SKIKKELIG TYNN. HURRA! Bare sjekk ut dette avslappede og helt uretusjerte bildet.Den sikreste metoden for å bli SKIKKELIG TYNN, er å få i seg JÆVLI MYE DRUGS, og IKKENO FÕR. Og så må du ikke trene. Muskler får deg til å se feit ut. Og du vil vel ikke se ut som en MELON? En GAMMEL SUR MELON??
Men skal du først spise, så må du spise bacon! Det er sant! Jeg spiser bare bacon, man blir dødstynn av det. Og i tillegg kan man spare penger på andre unødvendige innkjøp, som fuktighetskrem. Man gnir simpelthen hendene i ansiktet etter man putter baconet i pannen, og VIPS; goodbye dry skin! Eller man kan lage en revitaliserende fuktighetsmaske av bacon, slik som disse snarrådige jentene.
Bacon er en fantastisk multiressurs-oppfinnelse. 

Dere har sikkert også lagt merke til min sexy TÆN! Har jobbet lenge for den perfekte tonen, jeg kaller den BlueScreen Pale.Jeg soler meg fortrinnsvis foran dataskjermen og under skrivebordslampa, men eksperimenter dere frem! Det finnes sikkert et hav av muligheter der ute!

Dere må gjerne skrive litt i kommentarfeltet om hvor tynn og kul jeg er ;)

Men ikke skriv at jeg er feit, for jeg veit dere syns det!

2 comments:

  1. Hvorfor skal man trenge å gni hendene i fjeset når man allerede har bacon i pannen?

    ReplyDelete
  2. Man kan velge! Ikke alle liker å spise baconet etter det har vært i ansiktet.

    ReplyDelete