Thursday, March 24, 2011

Ny Meny!

Idag hadde Meny på fjellet i Holmestrand nyåpning. Det er klart jeg skal ta med meg kameraet for å se hva de har funnet på.
De har tross alt vært stengt i 4 uker, det burde bli bra. Dessuten har @makeupmalin spredd rykter om at Nille har blitt dobbelt så stor, og at kassene står den andre veien. Det høres helt vilt ut.

Nok en gang må jeg bestige Holmestrandsfjellet for å fullføre dagens oppdrag, og nå skal dere få bli med på en tur opp den bratte veien. Vi begynner med snarveien.Og her er Kleiva. Som vanlig ser den veldig kort ut på dette bildet, men den blir veldig mye lengre etter den svingen der.Bare se her:

Det er helt umulig å gå opp kleiva uten å bli altfor svett. Men nå ser det ut som vi har nådd toppen. Neida. Det er ikke ferdig enda. Her begynner det saktens å bratte seg til igjen.Etter enda en bakketopp, ser det sånn ut:Snart kan man endelig begynne å skimte toppen. Noen veikryss må man regne med. Men det er ikke så forvirrende, man bare velger den bratteste veien.

Snart fremme på toppen nå. Moralen i gruppa stiger proporsjonalt med høydemeterne. Neida. Du trodde vel ikke det var så kort? Den lengste bakken er fortsatt igjen, skjønner du.
I øyeblikk som dette, er det motiverende å kunne snu seg og se litt på utsikten. Sånn. På tide å komme seg videre, hvis ikke kommer vi aldri frem. Ok da, en liten pause i grøftekanten har vi vel tid til.Endelig fremme på toppen! Det ser ut som vi har gått kjempelangt. Og det har vi, også.Sånn ser det ut når man går mot meny:


Takk for turen! Nå må jeg se på handlelista.Den ser til forveksling svært lik ut som den gamle lista på baksiden av lappen.Jeg er flink til å skrive liste, ettersom jeg lever på et rimelig stramt budsjett. 

Men wow! Meny har fått fin ny vegg med masse grønt.Og en med rødt!En hylle med rar frukt, hurra!Tilogmed en fruktbar? Det er ikke til å tro.Oslo-folk; jeg forstår selvsagt at dette virker ufattelig usensasjonelt, men her i Holmestrand er det alt annet enn det. Jeg er oppriktig glad nå.

Her var det masse rart også.Jeg tar med meg en sånn en.Næmen! Kaker! For en dag.Om jeg vil smake?Damn straight!

Det blir bare bedre og bedre. Fresh krabbedisk!Nytt fint skap til Häagen Dazs, som jeg har et ubrytelig kjærlighetsforhold til.Nam!Jeg tar med meg en sånn også.


Er mye mer fornøyd enn det ser ut som. Nina koser seg.

Jaja.Jaja #2.Du hadde forresten rett, Malin. 

Og jeg var en ekte glad unge på vei hjem!
3 comments:

 1. Har tenkt meg en tur til Meny selv, så tusen takk for omvisningen. Greit med litt guide på forhånd og den laaange turen opp Kleiva. Koselige bilder. Stikker gjerne innom her igjen senere også.
  Lykke til med ny blogg Nina :)

  ReplyDelete
 2. Er dette et nasjonalt fenomen?
  Meny Sande har nemlig også pussa opp! :)

  ReplyDelete
 3. Den beste oppsummeringen av kleiva, ever!!

  ReplyDelete